-Gender reveal taart(baby verrassingstaart)= kan in diverse grotes een feestelijke verrassing voor ouders en grootouders.

Als je jezelf en/of je  partner, gezin of ouders/schoonouders op een orginele manier wil laten weten wat het geslacht van jullie/jou kindje is,is deze taart wellicht iets voor jou, de taart worden aan de buiten kant met neutrale kleuren gedecoreerd en de vulling van de taart is dan roze of blauw gekleurd, de verrassing zit dus bij het aansnijden van de taart aan de binnen kant.De echoscopist schrijft het geslacht op een briefje en stopt dit in een gesloten enveloppe. De enveloppe geef je bij mij af en ik maak een taart met blauwe of roze cake. Dat blijft dus een verrassing . Of wil je ouders en grootouders verrassen kun je me de kleur doorgeven en verwerk ik dit in een taart of in de cup cakes. Kwa deoratie zijn er veel mogelijkheden.
Op het moment dat jullie de taart aansnijden zie je aan de kleur van de cake of jullie een jongetje of meisje krijgen .mocht je meer willen weten vraag er gerust naar.

Maak een Gratis Website met JouwWeb