Met regelmaat krijg ik de vraag, kun je ook allergeen vrij bakken, zonder gluten, zonder suiker, zonder lactose ,zonder noten.

Allergeen vrij bakken vraagt speciale aandacht.

Veel producten zijn goed vervangbaar maar dan ben je er nog niet.

Glutenvrij en lactose vrij bakken, heb ik voldoende ervaring op gedaan door familie leden die met allergieën te maken hebben.

Ik werk schoon en gebruik de juiste ingrediënten, bijv glutenvrije meel of lactose vrije margarine, MAAR dit betekend niet,dat wat ik er niet in stop, niet in je product aanwezig zal zijn, ik kan nooit garanderen dat dit 100% allergeen vrij is, sommige ingrediënten bevatten sporen van noten, of gluten.

Over het algemeen kan er veel in overleg,maar het is niet altijd raadzaam ,ik ben daar in heel eerlijk.

Mocht je ernstige vormen van allergieën hebben, zou ik dit zeker niet te licht opvatten en adviseer ik je contact op te nemen met gespecialiseerde bakkers, we willen dat mensen kunnen genieten van baksels maar niet dat je er ziek van wordt.

Suikervrij, is gelukkig tegenwoordig meer producten opde markt die.gereduceerd suiker of suiker vervangers bevatten waardoor je toch suiker beperkt kan bakken. Helaas lukt dit niet in de fondant taarten gezien fondant toch uit suiker bestaat. Maar mooie creme taart is gelukkig wel veel mogelijk.

*bovenstaande foto taart is glutenvrij

Maak jouw eigen website met JouwWeb