Over Mij
Even voorstellen....
Hallo ik heet Gre
en ik woon met mijn Gezin in een dorpje Ten boer nabij de stad Groningen (15.min)
Sinds 2011 ben ik besmet met een virus....
...... Het TAARTVIRUS !!!!! .
Ik vind koken een hele leuke bezigheid, maar het bakken is iets wat ik al doe van uit mijn jeugd.
Natuurlijk ben ik eerst gewoon begonnen met cakes en na het bakken
van al die heerlijke dingen begon ik in de keuken steeds meer te experimenteren
op het gebied van bakken.
Tot ik in 2011 kennis maakte met de wereld van het zogeheten taarten decoreren...
en voor mij was een HOBBY geboren.
Ik ben dus een thuisbakster met een passie voor het Decoreren van taartenen doe dit alleen om dat taartDecoreren mijn grote hobby is.
Ik deed eens een cursus, dook in de boeken, zocht internet af,
zat op taartforums en bakte en bakte....
En probeerde veel uit... waar bij ook wel eens dingen alleen de prullenbak redde omdat ik het niet goed genoeg vond.
Maar goed, al die Baksels doen natuurlijk geen goed aan het menselijk figuur..
dus bedacht ik me dat ik al die lekkere baksels nooit zelf kon op eten.
Dus besloot ik taarten te geven als kado ...op verjaardagen...geboortes...jubileums enz enz.
Dit werd zo ontzettend leuk ontvangen door iedereen.
Dat ik besloot me hier in verder te gaan ontwikkelen.
En dat heb ik de afgelopen jaren gedaan...ik heb workshops gevolgd om mijn talent nog meer uit te buiten☺️
Zo heb ik de volgende workshops en cursussen met goed gevolg afgesloten;
*taart maken met strak eindresultaat
(juffrouw taart)
*3d roos eetbaar sugar paste(juffrouw taart)
*met ganache leren werken,(juffrouw taart)
*3d grote beer,konijn leren maken (petra arnold)
*leren airbrushen (kim wiltjer)
*paas taferelen (wendy oskam slagwein)
*Leren figuren maken mbv rice crips (wendy)
*Leren suiker bloemen arrangementen maken (arina sugar fowers)
*Macarons maken (rutger bakt)
*armatuurtaart uil maken (wendy oskam slagwein
*armatuur taart zeedraakje (wendy)
*poncettia bloem maken suiker werk (arina)
*PROFESSIONAL PME SUGAR FLOWER DIPLOMA gehaald op 18 november 23 (Ellen creative cake donderen)
*PROFESSIONAL PME ROYAL ICING EN PIPING DIPLOMA gehaald op 6 april 24 (Ellens creative cake Donderen)
*PROFESSIONAL PME fondant course diploma op 9 november 2024
*PROFESSIONAL PME Master diploma 9 november 2024
Uieindelijk zijn er veel technieken waar mee ik aardig uit, de taart kan komen 😉 oa de ontwikkeling in suiker bloemen maken, in de meest realistische vorm. Zie hier verder op onder mijn eindstuk, waarmee ik een professioneel diploma suiker bloemen en icing en fondant heb gehaald. En daarmee mijn Master hebt voltooid.
Ook hebben de taarten me hele leuke momenten bezorgd zo heb ik in april 2016 mee gedaan aan een taart wedstijd, waarvoor ik werd gevraagd.
in de studio van rtv noord de regionale zender, waar ik live op tv een taart mocht maken . die ik helaas niet won maar wel een super leuke ervaring was.
tevens ben ik in 20 dec 2020 uitgenodigd voor het programma doorbakken Het napraat progamma van heel holland bakt en heb daar
mijn schoonmaakkracht taart mogen showen die ik in 2019 aan de jury van mijn werkgever presenteerde,wat tevens weer een super bijzondere ervaring was.
In 2023 heb ik mijn diploma gehaald voor het maken van suikerbloemen en dat leverde me weer leuke samenwerkingen op met diverse sugar artists over de hele wereld, zo deed ik mee met de collaboration voor de wereld kanker bestrijding en hiermee hebben we in diverse magazines over de wereld gestaan. Kijk vooral eens op de nieuws blog.
Februari 24 heb ik mijn diploma voor icing gehaald en
November 24 heb ik mijn cursus voltooid met behalen van mijn fondant cursus ook de Pme Master heb behaald.
Er komen nog hele leuke collaboration aan hou hiervoor de sociale in de gaten of volg de nieuws blog